Många nya namnunderskrifter efter inslaget hos Malou

Dag 8
25 april 2022
Vet inte riktigt – Hamrånge – 22 km

Bara en dryg halvmara i dag. Inga problem. Bara rakt fram. Skönt.
Ett stopp vid Axmars skyttebana och var med i ett ME-inslag på Malou efter tio. Såg lite efteråt – och hörde av andra – att det blev hackigt. Säkert si och så med täckningen därute i storskogen där jag stod. Lite speciellt också då det var lite annat teknikstrul och jag såg och hörde lite, eller mycket, dåligt vad som hände i studion i Stockholm.
Ska titta på Jonas Bergqvist senare. Ta mig tid och sätta mig in i det han sade. Lät som det var en del nytt. En del bra.
Jag lyckades i alla fall med en sak. Att säga hemsidans namn och uppmana folk att skriva på För bättre ME-vård. Så på några timmar kom det in ytterligare 500 namn. Jättekul. Tack och bock! Men jag vill ha fler. Så jaga på och prata med bekanta och bekantas bekanta.

Det kom också in en hel del mail. Så många som vittnar om hur fruktansvärt det har att ha ME i Sverige. Lite och ingen hjälp.
Kort promenadsträcka och kort rapport i dag. Till en början lätt hälta som så småningom övergick till inga problem alls. Kanonväder – kortärmsväder. Har dessvärre inte heller kunnat ta några bilder då tv4-inslaget slukade allt batteri på mobilen. Men lovade i går er en bild på husbilen som just nu är mitt natthärberge.
Sex mil kvar till Gävle. Nya tag i morgon.

2 thoughts on “Många nya namnunderskrifter efter inslaget hos Malou

  1. Jag önskar bättre ME-vård. En del läkare som inte har kunskap om ME nonchalerar oss som söker hjälp. Vi har bättre kunskap om vår kropp än läkare så ta oss på allvar!

  2. Heja heja! 👏🙌 Synd med teknikstrulet, men bra med många nya namn! Och fler blir det!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.